Pääsiäislounaan kattaus

IMG_0309

IMG_0314

Ai että on ollut mukavaa olla pääsiäinen vapaalla. Pitkäperjantaina saimme vieraita yhdestä aika ihanasta vauvaperheestä. Nelikuista pidellessä tuntui, että vauvakuume kohotti viimeinkin päätään ja rupesin toden teolla miettimään, minkälainen kaveri minua sisältä päin potkii.

Tänään ehdittiin syödä pääsiäislounas perheen kesken ennen kuin mies lähti illaksi töihin. Kattauksessa on tuttuja vaaleita sävyjä ja trendikimppu tulppaaneista ja pajunkissoista. Lautasliinat on taiteltu jänönkorviksi Martha Stewartin ohjeen mukaan.

IMG_0318

Sitä en tahdo ymmärtää, että muutenkin kiireisestä elämästäni otettiin tänä aamuna yksi tunti pois. Kostoksi kesäajalle menen niin yhdeksältä nukkumaan tänä iltana. Toivottavasti te jaksatte valvoa pitempään!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Onpa kaunis kattaus.

  Vastapainona yhden tunnin viemisestä tulevat valoisat illat, tuntuu kuin 24 tunnista saisi enemmän irti.

  • Mun elämä on ollut viime aikoina niin aamupainotteista, etten oikein osaa iloita valoisista illoista. Mutta kyllä se riemu kesää kohti varmaan palaa.

 • Aivan ihana kattaus <3
  Mä lilluin sängyssä tänä aamuna ties kuinka kauan torkutellen herätystä ja blogeja lueskellen. Omatunto soimasi hiukan kun kello olikin oikeasti vielä tuntia enemmän 🙂

 • Suloisia pupunkorvia! Minusta on ihailtavaa, kun jaksetaan nähdä vaivaa kattauksen eteen. 🙂 (Itse en sitä näe, hih.)

  Ei todellakaan maita uni yhdeksältä. Lähden kohta lenkille ja siitä vielä saunaan. Toivottavasti kuitenkin nukkumatti saapuu tänne taloon tämän päivän puolella.

 • Kattaus <3 Katseeni kiinnittyi munakuppeihin, sillä olen etsinyt niitä jo kauan. Munakuppisi sopisi myös meille eli mistä olet ne hankkinut, mitä sarjaa?

  Kirsi

  • Kupit ovat Amforaa, verkkokaupassa niitä myydään näiden espressokuppien kavereina: http://shop.amfora.fi/index.php?productid=18&lang=1. Alustakuutiota myydään kyllä erikseenkin ja useissa värivaihtoehdoissa. Sähköpostitse tiedustelemalla varmasti onnistuu, jos Seinäjoen Amfora Shop on liian kaukana. Helsingissä jälleenmyyntiä hoitaa Valantin Hietalahden liike. Nuo kupit ovat hauskat ja monikäyttöiset, kananmunien lisäksi niitä voi käyttää esim. tuikkukynttilöiden kanssa.

 • Voi, miten kaunista ja nuo jänökorvat! Mietin pitkään valkoisten ja keltaisten tulppaanien välillä. Valkoiset ovat ikuisuussuosikkeja, mutta päädyin kuitenkin keltaisiin näin pääsiäisen kunniaksi 🙂

  • Sama pohdinta oli mullakin:) Valitsin sitten valkoiset, kun aiemmin viikolla oli keltaisia narsisseja (ne tapoin jo).

  • Voi kiitos. Harmi vaan, että lounashetki jäi lyhyeksi siipan töihin lähdön takia. Punaviiniäkään ei korkattu:(

 • Minäkin kyselen munakuppien alkuperää? Mistään en ole löytänyt sopivan tyylikkäitä vielä meille.

  • Heippa viiru, vastasinkin jo tuossa yllä:

   Kupit ovat Amforaa, verkkokaupassa niitä myydään näiden espressokuppien kavereina: http://shop.amfora.fi/index.php?productid=18&lang=1. Alustakuutiota myydään kyllä erikseenkin ja useissa värivaihtoehdoissa. Sähköpostitse tiedustelemalla varmasti onnistuu, jos Seinäjoen Amfora Shop on liian kaukana. Helsingissä jälleenmyyntiä hoitaa Valantin Hietalahden liike. Nuo kupit ovat hauskat ja monikäyttöiset, kananmunien lisäksi niitä voi käyttää esim. tuikkukynttilöiden kanssa.