Lisbetin romanttisempi puoli 90-luvun tyyliin

lisbet-01765

Yllätin itsenikin saapumalla Asennemedian muutaman viikon takaisiin kuvauksiin hempeässä kukkapaidassa ja hiukset laineilla. Kokonaisuus oli oikeastaan täyttä sattumaa. Olin ollut töissä aamuvuorossa, jossa maskeeraaja oli loihtinut minulle leikkisän lookin syvälaineraudalla. Kukkapusero puolestaan oli hätäostos Zarasta. Kevään ajan olin katsellut kauppojen verhokankaita muistuttavia kukkakuoseja naureskellen ja muistellen 90-lukua, jolloin ne edellisen kerran olivat muodissa. Hauskan näköisiähän ne olivat, mutta sitten mieleen nousi aina seiskaluokan luokkakuva, jossa lähes kaikilla tytöillä on kukallinen paitapusero (ja poolopaita alla, vieläkö muistatte sen tyylin?). Kuvauspäivänä iski kuitenkin totaalinen vaatekriisi ja nappasin kaupasta sovittamatta mukaan kasvikuvastoisen paitapuseron. Tällä kertaa hätäinen valinta osoittautui onnistuneeksi, sillä pusero on ollut ahkerassa käytössä kuvausten jälkeenkin – ehkä joskus kannattaa kokeilla juttuja myös sen omimman tyylin ulkopuolelta!

lisbet-01657

Kuvat otti Sami Jämsén, meikki ja hiukset ovat Susanna Ravean käsialaa ja kuvauspaikkana oli Villa Kataya Helsingissä.

Ja hetkinen – muistuttaako tukka kenties ysäripermistä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Voi luoja, ala edes muistuta! Katselin tässä juuri Spice Girlsien musiikkivideoita ja muistelin, kuinka sitä tyyliä silloin ihailtiin. Mun tyyliini kuuluivat mm. platformkorkkarit, essumaiset topit, joissa ei ollut lainkaan selkäosaa ja tietysti kaikki oli ah niin kireetä.

 • Ei muistuta! 🙂 Minusta se oli paljon kiharaisempi. Paita on kaunis. Itselläni on vähän vastaava, jonka hankinta oli myös yllätys. Näyttää kivalta mustan pitkähkön, ohuen neuletakin ja mustien kapeiden housujen kanssa.
  Käyn lukemassa usein blogiasi, mutta kommentoin hyvin harvoin. Kiitos erinomaisesta blogista: jutut ovat laadukkaasti tehtyjä, kuvat hyvät ja koko blogi tyylikäs. Bonuksena vielä se, ettet tunnu ottavan itseäsi liian vakavasti. 🙂

  • Kiitos kommentista, muistan kyllä että olet jättänyt viestiä aiemminkin! Ihanaa että olet edelleen mukana vaikka välillä bloggailenkin harvakseltaan.

   Ja ei tässä kerta kaikkiaan pysty ottamaan itseään enää vakavasti 😀

 • Aivan ihan look! Kesäinen ja kepeä. Todellakin kannatti astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Harmi, että asun niin kaukana Zarasta. Kipaisisin muuten oitis hakemassa samanlaisen paidan.

 • Ysärityyli on kyllä kirkkaassa muistissa 😉
  Mutta tuo kokonaisuus on raikas ja tyylikäs! Kivan kesäinen 🙂

 • Oi, ihania kuvia, sinä tumma kaunotar! Mä muistan omasta ysärityylistäni sen, että hameen helma oli aika lyhyt! Tosin olin pikkuisen kevyempikin! Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi!

  • Minä muistelen, että lyhyen helman lisäksi oli myös sitä superpitkää, johon itse olin kovasti ihastunut. Vero Modasta sai ihania nilkkapituisia kukkamekkoja, ai että 😀 Mukavaa kesää Marjukka, kiva kun olet käynyt kommentoimassa!