Blogin takana

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

Aloitin blogin joululahjana itselleni tammikuussa 2012. Olin löytänyt tyyliblogit ollessani äitiyslomalla esikoiseni synnyttyä ja suunnitellut oman blogin perustamista jo pitkään. Vuosien mittaan Lisbet e. on kasvanut ja hakenut suuntaansa kirjoittajalleen kulloinkin ajankohtaisista aiheista: vaatekaappikriisistä, uuden kodin sisustamisesta, pikkulapsiajasta ja viimeisimpänä lääketieteen opintojen aloittamisesta.

Kirjoitan blogiani kaltaisilleni naisille, jotka tasapainoilevat arjen valintojen välillä, luovivat eteenpäin valitsemallaan uralla ja pitävät huolta läheisistään ja itsestään. Mottoni ovat Audrey Hepburnin sanat: My greatest ambition is to have a career without becoming a career woman. Ajattelen sen tarkoittavan sitä, että haluan pyrkiä elämässä tavoitteellisesti eteenpäin, mutta en halua tehdä sitä hinnalla millä hyvänsä; on tärkeää ottaa huomioon sekä oma, läheistensä että ympäristönsä hyvinvointi.

Mukavaa että olet täällä. – Liisa

Sähköposti: lisbet@lisbet-e.net