Kodin ensimmäinen viisarikello

Pientä uutta sisustuksessa: viisarikelloa ei olekaan tässä kodissa vielä nähty. Arne Jacobsenin suunnittelema AJ Station-herätyskello* on synttärilahjani miehelle. En omaksi yllätyksekseni valinnutkaan mallin mustavalkoista versiota*, vaan petroolinsinisen messinginvärisin jaloin. Sitä voisi pitää lähes väripilkkuna makuuhuoneen harmaassa sävymaailmassa. Vaikka kellon muotoilu viittaa sotaa edeltävään aikaan, siitä löytyy 2000-luvun aamuihin sopiva torkkutoiminto ja yövalo.

arne-jacobsen-station-heratyskello-1

Kotona olisi tilausta toisellekin viisarikellolle, sellaiselle joka raksuttaisi alakerrassa ruokailutilan seinällä ja kertoisi ekaluokkalaiselle, koska on aika lähteä kotoa. Syksyn aikana on ehtinyt olla jo pari aamua, jolloin olemme joutuneet lähtemään aamulla ennen esikoista ja oikea lähtöhetki on sumplittu puhelimitse. Viimeksi kun näin kävi, esikoinen totesi minulle (mielestäni varsin kypsästi) ”äiti, mun pitäisi varmaan nyt opetella se kello”. Niin, kun kelloa ei seinällä eikä ranteessa ole ollut, ovat kellonajatkin jääneet nuorukaiselle hämäriksi.

Laitetaan listalle.

Mukavaa uutta viikkoa ja alkanutta lokakuuta! Jos kaipaatte kuunneltavaa työmatkalle, kannattaa laittaa soimaan Designtarinoita-podcastin tuorein jakso, jossa Valkoinen Harmaja -blogin Suvi ja minä keskustelemme Kertun vieraana sisustusbloggaamisesta, esimerkiksi siitä, miten postaukset syntyvät, miksi aloitimme bloggaamisen ja mitä olemme matkan varrella oppineet. Lupaan myös avata, mitä tarkoitan sanoessani, että blogini on arjen fantasiaa.

* mainoslinkki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *