Koti & sisustus

Koti kuvauskunnossa

IMG_5744 IMG_5740 IMG_5733 IMG_5718 IMG_5731

Tänään aamupäivällä koti oli hetken kuvauskunnossa. Pikkuveljeni, jonka rakkaus liikkuvaan kuvaan johtaa juurensa jo VHS-ajoilta, kävi vähän testailemassa sisäkuvausta Black Magic Cinema -kamerallaan. Tuloksia sessiosta saatatte nähdä täällä blogissa joskus. Tai ehkä tartun kameraan itse. Järkkärilläkin saa jo kivaa videokuvaa, ja sain veljeltä lainaan sellaisen kiskon, jolla kameraa voi liu’uttaa, niin että kuvaan tulee vähän eloa. Olen jo pitkään halunnut laittaa videoita blogiin ja välillä tehnytkin jotain harjoitelmia, en tosin mitään mitä olisin kehdannut julkaista. Ehkä tässäkin pätee se sääntö, että pitäisi vain aloittaa ennen kuin on valmis. Valitettavasti kysymys on myös ehtimisestä, sillä videoiden kuvaaminen ja editoiminen vie moninkertaisen ajan blogipostauksen naputtelemiseen nähden.

Huh, miten kuuma päivä! Olen käynyt pihalla sotaa voikukkia vastaan ja tulin sisälle vähän vilvoittelemaan ja julkaisemaan tämän postauksen. Jos vielä saisi ruohon leikatuksi, ennen kuin Suomen peli alkaa.

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  JohannaL
  25.5.2014 at 10:56

  Aivan ihana koti teillä 🙂

  • lisbet
   Reply
   lisbet
   26.5.2014 at 09:00

   Kiitos. Samat sanat:D

 • Reply
  Marjukka/ FFS
  25.5.2014 at 15:25

  Uudet sivusi ovat todella kauniit. Ovatko ne ihan omaa käsialaasi? Kiitos, kun pääsin mukaan blogilistallesi.

  • lisbet
   Reply
   lisbet
   26.5.2014 at 09:06

   Heippa Marjukka! Ostin sivuille valmiin mallipohjan, johon tein pieniä muutoksia… kunpa osaisinkin koodata koko sivun itse. No ei kyllä tarvitse kiittää! Katsoin tarpeelliseksi päivittää linkkilistan kuvastamaan niitä blogeja, joita oikeasti luen. Kiitos sinulle ihanasta blogistasi! Sulla on ollut aivan fantastisia asukuvia siellä viime aikoina.

 • Reply
  padmerine
  26.5.2014 at 11:25

  On kyllä upean näköistä ja upeat uudet sivut! 🙂

 • Leave a Reply