Tyyli & pukeutuminen

Lisbetin romanttisempi puoli 90-luvun tyyliin

lisbet-01765

Yllätin itsenikin saapumalla Asennemedian muutaman viikon takaisiin kuvauksiin hempeässä kukkapaidassa ja hiukset laineilla. Kokonaisuus oli oikeastaan täyttä sattumaa. Olin ollut töissä aamuvuorossa, jossa maskeeraaja oli loihtinut minulle leikkisän lookin syvälaineraudalla. Kukkapusero puolestaan oli hätäostos Zarasta. Kevään ajan olin katsellut kauppojen verhokankaita muistuttavia kukkakuoseja naureskellen ja muistellen 90-lukua, jolloin ne edellisen kerran olivat muodissa. Hauskan näköisiähän ne olivat, mutta sitten mieleen nousi aina seiskaluokan luokkakuva, jossa lähes kaikilla tytöillä on kukallinen paitapusero (ja poolopaita alla, vieläkö muistatte sen tyylin?). Kuvauspäivänä iski kuitenkin totaalinen vaatekriisi ja nappasin kaupasta sovittamatta mukaan kasvikuvastoisen paitapuseron. Tällä kertaa hätäinen valinta osoittautui onnistuneeksi, sillä pusero on ollut ahkerassa käytössä kuvausten jälkeenkin – ehkä joskus kannattaa kokeilla juttuja myös sen omimman tyylin ulkopuolelta!

lisbet-01657

Kuvat otti Sami Jämsén, meikki ja hiukset ovat Susanna Ravean käsialaa ja kuvauspaikkana oli Villa Kataya Helsingissä.

Ja hetkinen – muistuttaako tukka kenties ysäripermistä?

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Kerttu / Modernisti Kodikas
  20.6.2016 at 19:32

  Ihana ja raikas tyyli, ei lainkaan ysäri! Ainakaan itse en näyttänyt noin tyylikkäältä silloin (millenium hopeisessa spagettiolkain topissa ja kreppikiharoissa, en kestä).

  • lisbet
   Reply
   lisbet
   11.7.2016 at 09:17

   Voi luoja, ala edes muistuta! Katselin tässä juuri Spice Girlsien musiikkivideoita ja muistelin, kuinka sitä tyyliä silloin ihailtiin. Mun tyyliini kuuluivat mm. platformkorkkarit, essumaiset topit, joissa ei ollut lainkaan selkäosaa ja tietysti kaikki oli ah niin kireetä.

 • Reply
  kolmen äiti
  20.6.2016 at 19:34

  Ei muistuta! 🙂 Minusta se oli paljon kiharaisempi. Paita on kaunis. Itselläni on vähän vastaava, jonka hankinta oli myös yllätys. Näyttää kivalta mustan pitkähkön, ohuen neuletakin ja mustien kapeiden housujen kanssa.
  Käyn lukemassa usein blogiasi, mutta kommentoin hyvin harvoin. Kiitos erinomaisesta blogista: jutut ovat laadukkaasti tehtyjä, kuvat hyvät ja koko blogi tyylikäs. Bonuksena vielä se, ettet tunnu ottavan itseäsi liian vakavasti. 🙂

  • lisbet
   Reply
   lisbet
   11.7.2016 at 09:18

   Kiitos kommentista, muistan kyllä että olet jättänyt viestiä aiemminkin! Ihanaa että olet edelleen mukana vaikka välillä bloggailenkin harvakseltaan.

   Ja ei tässä kerta kaikkiaan pysty ottamaan itseään enää vakavasti 😀

 • Reply
  Maijastiina
  20.6.2016 at 20:10

  Aivan ihan look! Kesäinen ja kepeä. Todellakin kannatti astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Harmi, että asun niin kaukana Zarasta. Kipaisisin muuten oitis hakemassa samanlaisen paidan.

  • lisbet
   Reply
   lisbet
   11.7.2016 at 09:19

   Varmasti samantyylisiä löytyy monesta muustakin liikkeestä – vielä on kesää jäljellä…

 • Reply
  Tuikku
  20.6.2016 at 21:40

  Ysärityyli on kyllä kirkkaassa muistissa 😉
  Mutta tuo kokonaisuus on raikas ja tyylikäs! Kivan kesäinen 🙂

  • lisbet
   Reply
   lisbet
   11.7.2016 at 09:20

   Jep, liian kirkkaassa että osaisi arvostaa muodin viimeisimpiä käänteitä!

 • Reply
  Marjukka
  30.6.2016 at 21:20

  Oi, ihania kuvia, sinä tumma kaunotar! Mä muistan omasta ysärityylistäni sen, että hameen helma oli aika lyhyt! Tosin olin pikkuisen kevyempikin! Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi!

  • lisbet
   Reply
   lisbet
   11.7.2016 at 09:21

   Minä muistelen, että lyhyen helman lisäksi oli myös sitä superpitkää, johon itse olin kovasti ihastunut. Vero Modasta sai ihania nilkkapituisia kukkamekkoja, ai että 😀 Mukavaa kesää Marjukka, kiva kun olet käynyt kommentoimassa!

  Leave a Reply