Minne pupu muni

IMG_4372 IMG_4404 IMG_4384
IMG_4396 IMG_4378

Toivottavasti teillä on ollut leppoisa palmusunnuntai. Me olemme nauttineet aurinkoisista ilmoista ja nukkuneet päiväunia. Askartelimme vitsoja ja kävimme virpomassa. Se oli ujolle viisivuotiaalle kamala paikka, mutta mitäpä sitä ei suklaan toivossa tekisi.

Takana on hyvä viikko. Aurinko paistoi, hommat rullasivat ja saimme toivottaa veljeni perheeseen tervetulleeksi uuden pienen ihmisen. Ensi viikolla on aika paljon puuhaa tiedossa mutta onneksi myös pääsiäisvapaat häämöttävät nurkan takana.

Ja pupuhan muni anopin veistokseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ihanaa, onnittelut uudesta pienestä tulokkaasta 🙂 Ja ensimmäiset kerrat on aina jotenkin erityisen jännittäviä – hienoa, että nuori mies uskaltautui virpomaan. Muistan kun meillä jännitettiin, menevätkö sanat oikein. Meillä kokoontui pienten virpomiskerho, jotka tekivät yhdessä yhteisistä materiaaleista vitsoja ja sitten kierrettiin su lähiympäristö. Ja tietysti meillä otetaan ilo irti suklaanmetsästyksestä ja virvotaan vielä ensi viikonloppuna Pohjanmaalla 😀

    • Meilläkin sukujuuret melkein velvottaisivat lähtemään liikkeelle lauantaina, mutta tokkopa täällä Vantaalla ymmärtäisivät:) Mukavaa pääsiäistä!

  • Oih, niin kauniita kuvia, kuten sinulla aina! Ensimmäistä kuvaa etenkin jäin oikein pitkäksi hetkeksi ihailemaan, siinä on niin kaunis ja seesteinen tunnelma. Olisin kysynyt, mistä olet löytänyt nuo kauniit ruskean sävyiset höyhenet?

  • Aivan ihana koti teillä! Ja niin kivasti sisustettu. Olisi kiva nähdä enemmän kuvia talosta ulkoapäin ja pohjapiirros kiinnostaisi kans. Olisikohan mahdollista?:)

    • Tätä on tiedusteltu aiemminkin. Yksityisyyssyistä en ole postannut ulkokuvia talosta enkä myöskään pohjapiirrosta. Sanottakoon nyt kuitenkin, ettei yleisö siinä mitään menetä, sillä meidän talo on ihan tavanomainen pakettitalo. Lupaan silti pistää postausehdotuksen harkintaan. Nyt kesällä tulee jonkinlaisia ulkokuvia joka tapauksessa enemmän, kun teen juttuja pihatöistä.

  • Aivan ihania kuvia ja aivan ihana koti teillä. Tuo anoppisi veistos on todella kaunis. Onkohan moista mahdollista tilata itselleen? Mukavaa pääsiäistä 🙂

    • Päivin töitä voi ihailla lähemmin osoitteessa rintaniemi.fi ja toki hän tekee tilaustöitä mielellään. Tämä veistos on kuopuksemme kastemalja ja jos en ihan väärin muista, Päivillä on samantapaisia esillä Päivölänkadun myymälässä/galleriassa Seinäjoella. Kannattaa käydä katsomassa jos liikut sillä suunnalla. Mukavaa pääsiäistä sinnekin!