Video: näin syntyy kotimainen pallomaljakko

Ihanat pallomaljakot ovat sisustuksessa kovasti pinnalla: kurkatkaapa vaikka Valkoisen Harmajan lilaan vivahtava lasinen pallomaljakko ja Beauty of Lifen nerokas DIY-projekti. Ruotsalaisen Eightmoodin namupaloja voi ihailla mm. Villa Ilonassa ja Syyskuun kuudes-blogissa. Oma, blogissa tiuhaan vilahdellut pallomaljakkoni on keramiikkaa ja tulee mieheni vanhempien perheyritys Amforasta. Näihin kuviin päätin pukea sen hieman tavanomaista romanttisempaan asuun! Rondo-maljakkoa on saatavissa täysvalkoisen lisäksi eri maalauksin sekä ajankohtaisena mattamustana.

Oheisella videolla pääsette seuraamaan, miten tällainen ruukku syntyy anoppini, taiteilija Päivi Rintaniemen käsissä ja mitä kaikkia työvaiheita siihen liittyy. Video ei ole tällä erää omaa käsialaani, vaan taitavan Sofian kuvaama ja editoima.

IMG_6007

IMG_6012

Kaikki Amforan tuotteet valmistetaan alusta alkaen Seinäjoella, ja varmaan arvaattekin jo paikkakunnan perusteella, että lähestyvillä asuntomessuilla sekä Amfora että Päivin taideteokset ovat näkyvästi esillä. Sofia on muuten lupaillut, että videotuotantoja on tulossa lisää – jos haluat nähdä niitä jatkossakin, kannattaa liittyä Amforan seuraajaksi Facebookissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *