Virtuaalimatka Amfora Shopiin

Tänään pääsette pienelle kuvalliselle matkalle Seinäjoen Amfora Shopiin. Tuotemerkin takana on siis mieheni vanhempien perheyritys, joka on valmistanut laadukasta ja ajatonta keramiikkaa jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Eipä uskoisi, että esimerkiksi trendikkään raidallisen Opto-kulhon juuret ovat vuodessa 1985. Samaa raitamaailmaa edustava Opto-kuppi on puolestaan aivan viime vuosien tulokas Amforan tuoteperheeseen.

Itselleni tulee täällä vieraillessa vähän samanlainen olo kuin lapselle lelukaupassa: tekee mieli ottaa esineitä hyllystä ja ruveta leikkimään niillä; kokeilla, millaisia kattauksia niistä voi rakentaa, ja keksiä uusia tapoja yhdistellä tuotteita. Mikä parasta, Amforassa leikkiminen on sallittua! Käykääpä testiajolla, kun kesäreissullanne liikutte Seinäjoen suunnalla. Älkää unohtako kertoa terveisiä Lisbetiltä…

Osoitetiedot liikkeeseen löytyvät postauksen lopusta. Amforalla on toki myös verkkokauppa, johon lisätään koko ajan uusia tuotteita ja värivaihtoehtoja.

Amfora Shop Seinäjoki

Shopin yhteydessä on lisäksi vaihtuvanäyttelyinen galleria, jossa on tällä hetkellä esillä Päivi Rintaniemen uniikkeja keramiikkaveistoksia. Itse asiassa Päivölänkadun tiloissa tapahtuu myös Amforan tuotanto. Tuolta valmistuksenkin puolelta minulla on muutama kuva tulossa blogiin lähiaikoina.

Amfora Shop Seinäjoki

Amfora Shop Seinäjoki

Amfora Shop Seinäjoki

Amfora espressokuppi

Amfora Opto-muki

Amfora espressokuppi

Amfora Shop

Amfora suolasirotin

Amfora Shop Seinäjoki

Amfora Shop
Päivölänkatu 32
60120 Seinäjoki

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 15.6.2013
  Iisa said:

  Tuolla olisi kyllä kiva käydä! Näyttää ihan paikalta, josta ei tyhjin käsin pääsisi kotiin 😉 Muuten, tiedätkö mistä nuo ensimmäisen kuvan riippuvat valaisimet ovat?

  • 16.6.2013
   lisbet e. said:

   Enpä suoralta kädeltä tiedä, mutta voin tiedustella asiaa. Saattavat olla vaikka sieltä yhdestä ruotsalaisesta sisustustavaratalosta…

  • 17.6.2013
   Iisa said:

   Ok, kiitti!

  • 17.6.2013
   lisbet e. said:

   Ikeastapa hyvinkin ovat. Tosin ei malli ei enää nettisivujen mukaan myynnissä. Katselin blogistasi, että etsit kevyitä valaisimia, toivottavasti sopivat löytyvät!

  • 17.6.2013
   Iisa said:

   Kiitos selvitystyöstä! Harmi, ettei noita ole enää saatavissa.. Vaihtoehtoja kuitenkin riittää 🙂

 2. 15.6.2013
  Beatris said:

  Kiitos vinkistä! Tuolla Hietsun kulmassa pitääkin käydä pistäytymässä. 🙂

  • 16.6.2013
   lisbet e. said:

   Käy ihmeessä, jos niillä kulmin liikut:)

 3. 15.6.2013
  Sissi said:

  Kauniita ovat, tykkään kovasti tuosta keltaisesta elävöittämässä muuten mustavalkoisia astioita!

  • 16.6.2013
   lisbet e. said:

   Minustakin tuo keltainen on hauska aksentti. Muitakin värejä joukossa vilahtaa vähän sesonkien mukaan: vihreää, koboltinsinistä, viime aikoina jopa ruskeaa.

 4. 15.6.2013
  Anonymous said:

  Pohjanmaan rannikolta moi! Kiitos vinkistä, oon ihan unohtanut kihlalahjaksi saamamme viinikupit, laseiksi niitä ei oikein osaa sanoa ;D. Täytyypäs kaivaa esiin, ne on nuo keltaisella terästetyt versiot! Mukavaa kesää!
  Sussu

 5. 15.6.2013
  M said:

  Kivannäköinen liike ja vielä kivemmät täytteet hyllyillä. 🙂 Voisin hyvin kotiuttaa meillekin näitä astioita.

  • 16.6.2013
   lisbet e. said:

   Tuolla on kyllä monenlaista ihanaa. Meillä kotonahan on näitä astioita ymmärrettävästi jo melkoinen valikoima, mutta näistä kuvista tuli mieleen monta uutta juttua, jota tekisi mieli pyöritellä ruokapöydässä… Toivottavasti pääset joskus tutustumaan Amforaan lähemmin.

 6. 15.6.2013
  Esmeralda said:

  Aivan upeita tuotteita! Täytyypä käydä joskus Helsingissä pyöriessä katsomassa livenäkin.

  • 16.6.2013
   lisbet e. said:

   Toivottavasti pääset! Valantilla ei valitettavasti ole ihan näin laajaa valikoimaa, mutta kyllä niistä tuntuman saa:D