Kuistin kautta – kesäpäivä Heidin kotona

Kulunut viikko oli sisustuksellisesti inspiroiva. Sain vierailla kolmessa upeassa kodissa: ensin tiistaina tulevilla asuntomessuilla Design-Talon tummanpuhuvassa kohteessa, keskiviikkona pääsin näkemään Homevialauran uuden kodin (tällä reissulla jätin kameran laukkuun mutta instasta löytyy todistusaineistoa illanvietostamme) ja viikon kruunasi lauantai, jolloin Kuistin kautta -blogin Heidi oli kutsunut joukon blogisiskoja luokseen kukkivan kesäpäivän merkeissä.

Siis kuka tämä Heidi on? tiedusteli mieheni, kun olin lähdössä. No, se on Heidi, joka kirjoittaa blogia ja jolla on kaunis koti. Olemmeko koskaan tavanneet? Hm, emme. Yksi bloggaamisen hienoimpia puolia on kuitenkin, että siinä tulee hankkineeksi itselleen joukon virtuaaliystäviä, joista rohkeimmat saattavat jopa kutsua sinut kotiinsa käymään. Ei sillä, että Heidin olisi tarvinnut yhtään ujostella kotinsa ovien raottamista. Nelihenkinen perhe on asunut itse rakentamassaan talossa vasta reilun vuoden verran, mutta sisustus on jo asettunut uomiinsa Heidin varman maun saattelemana.

kuistin-kautta-22

Pahoittelen jo etukäteen seuraavaa kuvatulvaa, mutta tässä kauniiden yksityiskohtien täyttämässä ympäristössä en voinut kuin antaa kameran laulaa. Ja kun kerran sisustusbloggaajia oli koolla, en onneksi ollut ainoa. Erityisen inspiroivaksi koin Heidin kodin sen vuoksi, että siinä oli jotain tuttua: oma kotimme on likimain saman kokoinen kaksikerroksinen puutalo korkeine ikkunoineen ja yläkertaan avautuvine olohuoneineen. Viime aikoina en ole kotona pahemmin sisustellut – ajatukset ovat liikkuneet aika paljon kodin ulkopuolella – mutta Heidin luota löysin heti monta sellaista ideaa, jotka voisin toteuttaa meilläkin.

kuistin-kautta-23

Keittiön tasoilla on astioita ja tavaraa bloggaajien jäljiltä mutta se on silti valoisa ja raikas.

Heidin terapiahuone työhuone on kuin suoraan The Devil Wears Pradasta. Olisi ollut hauska kokeilla meilläkin työpöydän sijoittamista keskelle lattiaa, mutta työhuoneemme taitaa nyt kesällä kokea joka tapauksessa muodonmuutoksen koululaisen huoneeksi. Kuviin jäi näköjään tallentamatta maisema, joka työhuoneen ikkunasta avautuu, mutta käykää kurkkaamassa Heidin omasta blogista.

kuistin-kautta-20

Suloinen lastenhuone ja makuuhuone löytyivät yläkerrasta. Myös sauna ja kylpyhuone ovat yläkerrassa, mikä tuo lisää yksityisyyttä tiiviisti rakennetulla kaupunkialueella.

kuistin-kautta-18

Sitten osuus, jonka tiesin jo blogin perusteella olevan suosikkijuttuni. Makuuhuoneesta osa on lohkaistu Heidin vaatehuoneeksi. Aikanaan haaveilin, että olisin voinut samaan tapaan pyhittää meidän makuuhuoneessamme olevan liukuovellisen pikku vaatehuoneen omille tarkoitusperilleni, mutta minkäs teet, miehenkin täytyy säilyttää vaatteitaan jossain. Totta puhuen hänen vaatteensa täyttävät yli 60% vaatehuoneestamme. Olin jo luopunut toivosta, mutta Heidin värikoordinoituun pukeutumistilaan tutustuttuani olen jälleen haarukoinut talostamme mahdollisia sijoituspaikkoja miehen vaatekomerolle…

Upean kodin lisäksi Heidi esitteli silmänruokaa myös lautasella. Kuinka Pinterest Perfect voivat tarjottavat olla? Taidan varastaa tästä joukon ideoita seuraavia juhlia varten.

kuistin-kautta-21
kuistin-kautta-24

Koolla kukkivassa kesäpäivässä olivat ylärivistä lukien allekirjoittanut, Heidi ja Sisutus Coco -blogin Sanna. Alarivissä Designwash-blogin Tiina, White Featherdream -blogin Hanna, Muotoseikan Vilja, Coffee Table Diaryn Giselda, Inspired by Love -Sanna sekä Homevialauran Laura. Suunnaton kiitos Heidille kutsusta, tarjottavista ja ohjelman järjestämisestä! Päivän kukkivaan osuuteen palataan myöhemmin tällä viikolla.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

5 kommentti(a)

 1. 6.19.17

  Miten kauniit kuvat sait päivästä! Valtavan upeat otokset ja niin oli tietysti kohdekin. Olipa kiva päivä, ja toivottavasti nähdään taas pian!

 2. 6.19.17

  Ihana päivä yhdessä – onneksi Heidi kutsui ja järkkäsi.
  Mukavaa lomaa.

 3. 6.20.17

  Olisit vaan sanonut miehelle, että nämä on tälläiset sisustusbloggaajien nettitreffit. ;D Oli niin kiva päivä teidän seurassa. Onpas ollut nyt hauska nähdä oman kodin tuttuja kulmia teidän kameran linssien kautta katsottuna. Kiitos ihanasta postauksesta Liisa! Nähdään ja kuullaan! <3

 4. 6.21.17
  by Kaisla said:

  Kertakaikkiaan kaunis ja tasapainoinen koti! Ihanaa juhannusta!